Ervaringen

Zelfkennis leidt tot Zelfvertrouwen.

Een stemanalyse is een non invasieve manier om snel en gemakkelijk inzicht te krijgen in je kwaliteiten en je valkuilen.

Wat mensen zeggen

De 1e keer dat ik het bestand luisterde werd ik heel diep ontspannen. 

Heel erg fijn. Daarna heb ik het elke ochtend geluisterd. Ik kan merken dat ik beter slaap, makkelijker wakker word s’ochtends.

Mijn stoelgang is iets beter… En heb voor het eerst sinds jaren weer regelmatig muziek 
aan waar ik eerder behoefte aan stilte had omdat ik snel overprikkeld werd. Heel blij mee! Ook merk ik dat ik me vaak rustiger voel. Na een paar weken luisteren had ik grote  stappen gezet en daarna stond het bestand mij tegen. Dat vertelde ik Yvonne in ons 2e gesprek. En toen kreeg ik van Yvonne zomaar een nieuwe audio aangeboden. Echt superlief! Deze kwam heel snel en voelt nog steeds helemaal goed. Dus heel blij met de analyse en Yvonne’s ondersteuning. 

Adinda


Allereerst wil ik je heel erg bedanken voor de tijd die je gisteren voor me hebt genomen en de fijne begeleiding bij die je me gaf toen de emoties omhoog kwamen. Je hebt me het gevoel gegeven dat ik veilig was om mijn emoties te laten komen . Dankjewel daarvoor. Daarnaast ben ik erg onder de indruk van wat je me allemaal hebt uitgelegd. Het is een mooie tool waar ik zeker wat mee kan. 

De analyse die je me hebt gestuurd ga ik uitgebreid bestuderen.

-Ghislaine


Nou moe ik merk dat het goed gaat, kan het bijna niet geloven. Had het goed druk van de week, het leek heel erg op mijn oude leven??? Het heeft me verbaasd dat ik na een drukke week nog energie had om te reizen op vrijdagmiddag. Was in de voorgaande 3 jaren niet aan de orde. Het verbaasd me dat ik nagenoeg zonder angst kon autorijden, me veel beter kon concentreren. Merk vandaag tijdens het geven van een consult dat ik me vrij makkelijk en helder kan uiten. Alsof ik iets sneller de juiste woorden vind. Ik kan het bijna niet geloven. IK VOEL ME GOED.

— Karen


Hoi Yvonne. Ik herken heel veel dingen. Bij het beluisteren van het geluidsfragment kwam er een paar dagen geleden heel veel verdriet naar boven, zo bijzonder. Verder merk ik dat ik er rustig van wordt, ik probeer 2 keer per dag te luisteren.

Corrie


*Het was een bijzondere ervaring en ik ben blij dat ik mij nu weer verder kan ontwikkelen. Aanrader en Yvonne is gewoon top! 

Suzanne


Ongelooflijk dat dit bestaat. Zo blij met de meting. Het geeft me meer inzicht in het proces waar ik middenin zit.

Peter


Telkens weer een feestje van verrijking voor mijn ikje! Een absolute aanrader!

Miranda


Een tijdje geleden heb ik bij Yvonne een consult stemanalyse gedaan. Heel bijzonder: na een monoloog van 7 minuten was het programma in staat om een psychologische, alsook een lichamelijke analyse te maken. Yvonne nam ruim de tijd om dit met mij door te nemen. Voor een groot deel was dit bevestigend. Ook uit bloedonderzoek de week erna werd bevestigd wat de lichamelijke analyse al aangaf. Hiervoor stuurde Yvonne mij geluidsfrequenties om de klacht o.a. te behandelen. (hetzelfde principe als EMR behandelingen). Overigens krijg je het gehele verslag toegestuurd, zodat je in staat bent om het thuis allemaal rustig door te nemen.
Een bijzondere ervaring, die je weer verder kan helpen in je proces.

Marga


Voor mij was de stemanalyse een heel boeiend en een echte oogopener, het klopte volledig hetgeen waar ik de dag van vandaag insta en zelfs hoe het mij typeert wat voor mij heel belangrijk is…heb er geen woorden voor maar ga dit zeker binnen 6 maanden terug opnieuw doen. Een echte aanrader en super goede begeleiding, dank je Yvonne

🥰

.Nadia

Onvoorstelbaar wat jouw stem je verteld. En dan heb ik het niet over woorden.

De analyse van vanmiddag was zo doeltreffend.

Dank je wel Yvonne, ik ben er blij mee. Geeft me inzichten waar ik iets mee kan😍

Annette


Ik ben er zo blij mee: het drukkend gevoel in mijn hoofd is vrijwel weg en echt, ik heb veel meer energie!

Ik hoorde mezelf zeggen: ” ik heb zoveel leuke dingen en contacten, het lijkt wel op mijn oude leven! ” ( vóór de chemo ). Ook de behoefte aan een dutje overdag is zomaar weg. Nu start ik de dag heel rustig. Maar al met al merk ik dat ik goed ga!

Regina

Super bedankt zeg!

Ik heb gisterenavond de nachtversie beluisterd op de bank – zéér ontspannend. Heb vandaag de dagversie beluisterd (2 keer) , laatste keer gevolgd door de nachtversie (wel uiterst ontspannen achteraf).Niet alle stukken zijn gelijk – sommige geven een duidelijke reactie, andere nauwelijks iets merkbaars in mijn lijf. Ik volg gewoon mijn ritme en zet het op wanneer het kloppend voelt.

— Jan


Dank je, nou, er komt wel het één en ander los, lichamelijk ook, voelt goed. Zal de komende periode regelmatig de tonen opzetten.

Fred


Het was een bijzondere ervaring. Het resultaat gaf veel herkenning en ruimte voor mezelf om dingen te accepteren en op een andere manier met sommige “valkuilen” om te gaan. Absoluut een aanrader. 

Dirk


Het gaf mij duidelijkheid en inzicht waar ik/mijn lichaam in of uit balans was, wat (ver)storend werkte op mijn algehele gezondheid en welzijn. Waar score je hoog, waar minder en wat heb je nodig om dit weer in balanste brengen? En wat zijn de kenmerken van mij die zorgen hoe ik reageerd op…. Alsof je op een afstand naar een schilderij kijkt, waardoor je het grotere geheel ziet en het duidelijk zichbaar is waar het grote geheel uit opgebouwd is Waar is het in harmonie en waar mag nog iets toegevoegd of weggehaald worden?

Karina


*Ich habe es endlich geschafft die Aquera App mit den Frequenzen zu hören. Ich habe mich schon beim erstenMal richtig gut gefühlt. Auch mein Blutdruck war ziemlich gut. Vieeeeelen Dank dafür 🌹🌹🌹🌹

— Suse


Even een kort verslag hoe het gaat met de frequenties; Sinds de start gebruik ik de nachtgeluiden elke nacht, zoals je aangaf: oortjes onder het kussen. Ik ervaar de nachtgeluiden als een goede gewoonte en als een nabijheid. Het volume had ik steeds op een stand dat ik nog nèt iets hoorde, maar deze heb ik – voor de nacht – tegenwoordig op de hoogste stand. Hoor het niet door mijn kussen heen.: De daggeluiden waren nog niet aan de orde gekomen, omdat ik daar geen tijd/ mogelijkheid toe zag. Tot vanmorgen. Ik heb de daggeluiden opgezet en ben gaan liggen. Het leek me goed om de daggeluiden als een soort meditatie te gebruiken. Met de koptelefoon op, vanmorgen met de daggeluiden – merk ik een aantal dingen op die heel opmerkelijk en prettig zijn! 

  • 1. Het tempo van mijn gedachten vertraagt. 
  • 2. Ik kom tot rust. Misschien ook omdat ik mezelf vrijaf geef. En het luisteren als een meditatie beschouw. 
  • 3. De emotionele lading bij gedachten die voor stress zorgen neemt af. 
  • 4. Mijn tong en kaak zijn zomaar ontspannen!!!
  • 5. Ik zucht en ben losgekoppeld van teveel denken en voelen. 

Tot zover mijn verslag. Ik ga het vaker gebruiken overdag. Ben benieuwd hoe lang ik het mag/ kan gebruiken. Wil nog lang niet zonder!!!Voel me zo gesteund door dit systeem van frequenties!!!

— Karin


Ja ik wil ook een stemanalyse

%d bloggers liken dit: