chakra’s in balans

cursus

Chakra’s in balans.

Waar oude wijsheid en nieuwe technologie elkaar ontmoeten.

Rust in je hoofd,

Lekker in je vel,

Ontspannen Leven!

We kennen allemaal het fysieke lichaam, bestaande uit botten, huid, spieren enz. Ook het gedachten lichaam kunnen we gemakkelijk herkennen, dat bestaat uit gedachten. Maar er is ook een energie lichaam. Het is subtieler dan het fysieke en het gedachten lichaam, je kan het ervaren, voelen.

We noemen dit het subtiele lichaam of het chakra systeem. Het bestaat uit 7 dynamische centra die de energie verdelen over het lichaam. Ze hebben allemaal hun eigen werkingsgebied. Als deze chakra’s in harmonie zijn kan de energie vrij door het lichaam en het leven stromen. Dan heb je een gevoel van gezondheid en welzijn.

De oude yogi’s wisten dit al, ze beschrijven in vele geschriften de werking van deze energiecentra. Alles is energie, alles is trilling, en elke trilling heeft zijn eigen vibratie en frequentie. Die meten we met het aquera systeem. We zien direct welke chakra’s in balans zijn, waar er een teveel is aan energie en waar een tekort. Dit brengen we in beeld in een overzichtelijk rapport.

In april start een cursus over de chakra’s gezien vanuit het aquera systeem. Hierin gaan we per chakra in op het werkingsgebied, welke lichamelijke en mentale kenmerken horen hierbij, hoe uit zich een teveel of een tekort aan energie in een chakra. En misschien wel het belangrijkste hoe kun je de balans herstellen als er een disbalans is. Alle aspecten komen aan bod.

Elke week behandelen we een ander chakra. Je ontvangt je eigen chakra rapport en een persoonlijke geluidsbalans. Er is wekelijkse een mogelijkheid om je vragen te stellen. Bij elk chakra zijn er speciaal afgestemde adem-/ ontspanningsoefeningen en meditaties.

Praktisch;

7 maandagavonden 10 / 17/ 24 april en 1 / 8 / 15 /22 mei

We beginnen om 20.00 uur, de lessen duren ongeveer een uur. De opnamen zijn achteraf beschikbaar.

We behandelen elke week een chakra.

Je leert over het werkingsgebied van het chakra. Welke organen of lichaamsdelen horen hierbij. Waar staat het voor, waar bevindt het zich. Wanneer is het fysiek, mentaal of emotioneel uit balans. En hoe uit zich een teveel of een tekort aan energie in dit chakra. Wat kun je doen om de balans in het chakra te herstellen en hoe functioneert het wanneer het in balans is. Elke week is er een presentatie van ongeveer een uur.

Daarnaast krijg je iedere week op het chakra afgestemde adem- en ontspanningsoefeningen en een meditatie.

En natuurlijk is er vanuit de aquera stemanalyse een speciaal op jouw afgestemde geluidsbalans. Deze ondersteunt en stimuleert het zelfhelend vermogen, waardoor de balans tussen lichaam en geest weer hersteld wordt.

Op de donderdag is er een Q & A. Hiervoor mag je de hele week vragen insturen die ik dan zal beantwoorden.

Aan het begin van de cursus maken we een stemanalyse. Dat gaat als volgt; je download de app aquera screening. Bij aanmelding ontvang je van mij een speciale code waarmee je de app activeert. Je kunt dan inspreken en de opname versturen. Ik hoor niet wat je zegt, het programma registreert vibraties en frequenties. Aan de hand hiervan maak ik jouw chakra rapport en een speciale geluidsbalans om het zelf helend vermogen te stimuleren. Deze luister je dagelijks via de app aquera player.

Je kan dan deelnemen aan de wekelijkse les en Q&A en je krijgt elke week de oefeningen en meditatie via mail toegestuurd.

De cursus wordt gegeven door Yvonne Coppens.

Chakra’s in balans.

Waar oude wijsheid en nieuwe technologie elkaar ontmoeten.

Yvonne is een ervaren yogadocent. Ze geeft cursussen en begeleidt mensen individueel sinds 2003. Vanaf 2011 werkt ze met aquera stemanalyse. Meer lezen.

Samengevat

De totale waarde van dit pakket bedraagt euro 514.–

chakrarapport met geluidsbalans 129.–, 7 online lessen 140.–,7x Q&A 140.–

7x adem en ontspanningsoefeningen en meditatie 105.– totaal euro 514.–

Ja ik doe graag mee aan de cursus chakra’s in balans waar oude wijsheid en nieuwe technologie elkaar ontmoeten.

%d bloggers liken dit: