Aquera screening

Stem test

Voice analyse test

Aquera screening

pc & mobile phone based Voice Screening Technology

Hoe werkt het

Aquera screening.
Download de app; Aquera screening via de app store of via google play store.

Het opnemen van uw stem duurt ongeveer 1 a 2 minuten

Door de ontwikkeling van kwantumfysica in de geneeskunde heeft er een ware revolutie plaatsgevonden. Er is aangetoond dat we gemaakt zijn van atomen. Elk atoom vertegenwoordigt de specifieke resonantie van elk chemisch element. Elk chemisch element heeft zijn protonresonantie, elke resonantie in de keten van dit DNA kan worden geïnterpreteerd door het Aquera®-systeem.

Onze massa bestaat uit protonen, elektronen en 99% Planck-deeltje (leeg of nul) zoals de traditionele fysica het noemt. Op kwantumniveau is het mogelijk om de oscillaties van het planck-deeltje te meten. Dit kunnen we meten omdat het zwaartekrachtveld alle bestaande massa doordringt in deze grote krachtige matrix die we ruimte tijd noemen.

Door in natuurlijke resonantie te zijn met het cellulaire systeem kan het elektrische signaal dat de hersenen naar het immuunsysteem sturen, communiceren met elke cel in het lichaam.

Elke pathologie heeft zijn handtekening in onze genetische code.

Daarom is het mogelijk om ons DNA te vergelijken met elke genetische code van elke pathologie, en met onze persoonlijke codes waarmee we zijn geboren.

%d bloggers liken dit: