Oplossing bij stress en angst.

In deze hectische tijd staan we onder druk zodra we onze ogen openen in de ochtend. Natuurlijk is stress niet per se slecht. Net zoals angst heeft stress een waakzaam en beschermend effect en het motiveert en inspireert in zekere mate om in actie te komen.

Maar wanneer er langdurig stress en angst wordt ervaren kunnen lichaam en geest zich niet meer aanpassen en ontspannen en ontstaan er klachten en zelfs ziekten.

Laten we niet vergeten dat emoties ons leven sturen, we gehoorzamen ze onbewust.

Bewust worden hiervan zorgt ervoor dat we ze kunnen accepteren of veranderen.

Stress is onvermijdelijk en niet slecht, het is beter om er mee te leren omgaan dan het te vermijden. Het inpassen van een paar eenvoudige dagelijkse routines geeft al heel veel resultaat.

1.Bewegen

Het dagelijks tijd nemen om te bewegen. Lekker wandelen in de natuur ontspant lichaam en geest.

Of neem een wat vaker de fiets en maak een omweg.

Als je vrienden, familie of collega’s wil ontmoeten spreek dan eens af in het zwembad, het natuurgebied, of om samen te fietsen of te gaan dansen. Je zal zien dat bewegen een stuk leuker en gemakkelijker wordt.

2. Goede voeding.

Neem dagelijks de tijd om een goede maaltijd te maken en te nuttigen. 3 x per dag eten is niet per se noodzakelijk. Sommige mensen gedijen bij 6 x een klein hapje en anderen bij 1 of 2 eetmomenten per dag. Ontdek wat bij jou past. En als je dan gaat eten neem er de tijd voor. Kook met goede, bij voorkeur biologische producten. Eet je niet helemaal vol maar laat ook wat ruimte voor emotionele vertering. Ruik en bekijk je voedsel voordat je het in je mond stopt. Kauw goed zodat de spijsverteringssappen hun werk goed kunnen doen. En zoek tijdens het eten geen afleiding van telefoon of televisie maar concentreer je op het eten. Je zal je verbazen hoeveel beter je spijsvertering zal gaan werken.

En goede voeding is niet alleen wat je eet, ik schreef daar eerder een blog over.

3. Stlte, waarnemen

Breng eens tijd alleen en in stilte door. Niets doen. Gewoon zitten…………ergens…….en waarnemen……..ruiken, proeven, voelen, kijken, luisteren………………

4.Wat wil je WEL.

Dagelijks aandacht besteden aan wat je WEL wil. Vaak weten we heel goed wat we niet willen, maar als ik mensen vraag wat ze wel willen blijft het wat langer stil.

De Aquera technologie is ontwikkeld op basis van studies in natuurkunde, kwantumfysica, biochemie, epigenetica, psychologie en andere onderzoeksgebieden van verschillende universiteiten over de hele wereld.

Er is door Aquera de afgelopen 25 jaar veel onderzoek verricht naar de verbanden tussen lichaam, geest en emoties. Hierdoor kunnen we door middel van een analytisch programma de trillingen en frequenties van de stem meten. Het programma verbindt deze frequenties aan emoties en klachten. Dit patroon is uniek voor elk mens, net als een irisscan of een vingerafdruk.

Emoties hebben invloed op de op de biochemie van je lichaam. Met het Aquera systeem krijg je inzicht in welke emoties de fysieke balans beïnvloeden.

Aquera wordt beschouwd als een elektronische resonantie therapie of frequentie therapie die het zelf helend vermogen verbetert. Door allerlei gebeurtenissen in het leven raken de hersenen uit balans waardoor ziektebeelden, onbalans en niet helpende gedragspatronen kunnen ontstaan.

Wekelijks doe ik bijzondere metingen bij mensen en geef ze inzicht in hun belastende en vaak onbewuste patronen.

Ik maak een geluidsbalans met specifieke frequenties aan de hand van de meting. Hierdoor wordt de onbalans aangepakt op emotioneel, fysiek en energetisch vlak. De hersenen krijgen weer de juiste informatie en het zelf genezend vermogen van het lichaam kan weer volop stromen.

De resultaten na een paar maanden luisteren.

❤ Weer goed slapen

❤ Minder of geen verslavingen meer

❤ Vrolijker

❤ Minder angstig

❤ Meer levenslust

❤ Meer rust in het hoofd

❤ Betere focus

❤ Meer balans tussen lichaam en geest

❤ Daadkrachtiger

❤ Betere concentratie

❤ Van in strijd zijn met jezelf maar zelfonderzoek

❤ Minder perfectionistisch

❤ Beter aanpassingsvermogen

Natuurlijk hangt er van af of je regelmatig naar de geluidsbalansen luistert. Ons advies is dagelijks een kwartier te luisteren. Dan zie je na 2 a 3 maanden een duurzaam resultaat.

Wil je een afspraak maken voor een stemanalyse vul dan onderstaand formulier in of stuur een bericht naar ontspannenleven@gmail.com of 31 654308005

Een stemanalyse met coaching kan volledig online.

Gepubliceerd door Yvonne Coppens

Ontspannen Leven is voor mij; mijn eigen beste vriendje zijn! Er is dan een verbinding tussen hart, hoofd en ziel. Hierover geef ik (interactieve) lezingen en trainingen. En begeleid ik mensen met levensvraagstukken of anderzins.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: