uitleg kort rapport

Je hebt een kort rapport ontvangen, maar hoe moet je dat nu lezen. Op deze pagina zal ik je hier uitleg over geven.

Wat je zegt
Dat ben je zelf.

Bovenaan de pagina staat health status en een aantal schijf diagrammen.

In groen geschreven staat er excellent health status, dat betekent dat je een uitstekende gezondheid hebt.

Is het in het blauw geschreven is je gezondheid nog steeds oke, normaal staat er dan bij. Het kan dan zijn dat je in een moeilijke emotionele periode van je leven zit, of dat je net een trauma hebt meegemaakt. Bijvoorbeeld een scheiding, een ontslag, het verlies van een geliefde, een ongeluk.

Dan volgen er een vijftal schijfdiagrammen. Boven staat wat er gemeten is en onder de schijf de uitleg.

  • Het eerste schijfdiagram geeft de emotionele en lichaamsstress weer.
  • Het tweede schijfdiagram geeft de lichaam en hersen kracht weer.
  • Het derde schijfdiagram geeft de logic stress weer. Dit geeft aan of de emoties goed verwerkt worden.
  • Het vierde schijfdiagram geeft de emotionele stress weer. Hoeveel stress is er op dit moment.
  • Het vijfde schijfdiagram geeft trauma stress weer.

Dan volgt er een volgend blok

hersen balans Helemaal links in dit blok zie je 2 balken een groene en een oranje. Hier zie je R 305 en L 1133. Eronder staat dat het een typisch vrouwelijke manier van de verwerking van emoties is. Namelijk steeds maar weer overdenken. Als dit er bij jou zo uitziet is het goed voor je om fysiek bezig te gaan zijn. Wandelen, yoga, sporten, iets wat bij jou past. Zodat je minder gaat denken en meer gaat voelen en ervaren. Lees meer over hersenbalans.

Afstemmen op jezelf

In het middelste gedeelte met de gele balken zie je de verdeling van de emoties over de verschillende gebieden. persoonlijkheid, rationeel, sociaal, impulsief, emotioneel en uitstraling (hoe kom je over bij de ander). Je ziet hier direct dat deze persoon vooral impulsief en sociaal is ingesteld.

Aan de rechterkant zie je drie balken. Een blauwe een groene en een rode. De blauwe balk geeft alle gemeten emoties weer. De groene balk de emoties die je energie geven en de rode balk geeft de restrictieve emoties weer, deze kosten je energie. In het bovenstaande plaatje zie je dat deze persoon meer emoties heeft waar hij energie van krijgt.

Onderaan de pagina vind je een lijstje met de belangrijkste emoties. Aan de linkerkant zie je de constructieve emoties, waar je energie van krijgt.

Aan de rechterkant zie je de restrictieve emoties, welke je energie kosten.

Zelfkennis
geeft
Zelfvertrouwen

Hier kun je zelf mee aan de slag. Doordat je nu je belangrijkste emoties kent kun je op zoek naar situaties en patronen in je dagelijkse leven. Je kan ze gaan herkennen. Als je opmerkt dat het een patroon of emotie is die je energie kost kun je dan kun je daar verandering in aan gaan brengen. Heel bewust en stapje voor stapje.

Ja ik wil graag een kort rapport.

Stuur een bericht 31 654308005

Mocht je naar aanleiding van het korte rapport vragen hebben dan kun je die altijd stellen via de mail. Ik zal ze dan zo goed mogelijk beantwoorden.

Wil je alsnog meer uitleg en een uitgebreid rapport dan kun je me mailen voor een afspraak. Je betaalt dan het verschil bij en ik maak het lange rapport voor je.

Gepubliceerd door Yvonne Coppens

Ontspannen Leven is voor mij; mijn eigen beste vriendje zijn! Er is dan een verbinding tussen hart, hoofd en ziel. Hierover geef ik (interactieve) lezingen en trainingen. En begeleid ik mensen met levensvraagstukken of anderzins.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: